Værdier – Mission og Vision


 

Aalborg Pride er forening drevet 100% af frivillige, og arbejder med at synliggøre LGBT-miljøet* i primært Nordjylland. Foreningen arbejder ud fra et værdisæt, som er gældende for alle af Aalborg Pride´s aktiviteter. Værdierne er med til at definere, hvem vi er og Aalborg Pride´s identitet.

Med værdier som synlighed, tolerance, ligestilling og inklusion arbejder Aalborg Pride med at nedbryde fordomme og mindske diskrimination, og skabe mere ligestilling og tolerance for LGBT-miljøet og øget opmærksomhed omkring vigtigheden af et mangfoldigt Nordjylland og Danmark.

Aalborg er allerede en by, som tilbyder mange forskellige kulturelle aktiviteter inden for kunst, kultur, musik og sport. Aalborg Pride ønsker at udfylde et tomrum for et større LGBT segment i Nordjylland, der ikke har et varieret tilbud af kulturelle arrangementer.

Foreningens mission er at skabe tilbud og medvirke til formidling af oplysning af omkring foreningens målgruppe ved information og arrangementer her i Nordjylland.

Aalborg Pride vil som ét af flere tiltag lave et årligt tilbagevendende Pride Parade, hvor fokus er, at danne ramme om at skabe synlighed om LGBT-miljøet i regionen. Det vil være en dag, hvor alle er velkommen til at deltage i Nordjyllands største LGBT kultur- og mangfoldighedsfest, og hylde et mangfoldigt Nordjylland i de smukke omgivelser af Karolinelund i Aalborg

[/su_column]
Pride Parade

[/su_row]

Vedtægter Aalborg Pride /a>