Logo

AKTIVITETER I NORDJYLLAND

regnbuefamilier i nordjylland

Regnbuefamilier i Nordjylland

Gruppen har til formål at skabe et trygt og støttende fællesskab for regnbuefamilier i Nordjylland. 
Gruppen er også for dem, som ikke indgår i en regnbuefamilie endnu, men kunne tænke sig at opbygge et netværk omkring det at være regnbuefamilie.
Gruppen er en platform, hvor vi kan dele erfaringer med hinanden, stille spørgsmål, give råd, arrangere legeaftaler, barselsgrupper, opbygge venskaber og skabe netværk blandt vores børn og os selv som forældre. 
 

ATHYPISK

Athypisk er et frivilligt fællesskab for queer personer, der har til formål at skabe et socialt netværk blandt LGBTQ+ personer i Thy og på Mors.

Vi ønsker at give vores medlemmer muligheden for at møde ligesindede i hyggelige rammer hvor man kan finde nye bekendtskaber, dele ting der fylder i ens liv angående ens seksualitet eller kønsudtryk eller noget helt tredje.

Vi mødes i Nykøbing på Morsø Folkebibliotek fra 19-22 den 2. mandag i hver måned.
Vi mødes i Thisted på Nytorv 8 (Frivillig Thy’s lokaler) fra 19-22 den sidste tirsdag i hver måned.

Vores aftener har altid lidt lækkert til ganen og som oftest et tema.
Temaer vores aktiviteter kan være

 • Brætspilscafé
 • Fællesspisning
 • Kreative aktiviteter såsom perler, ler, sæsonbetonet pynt mv.
 • Kulturelle oplevelser

Ønsker man at deltage møder man bare op. Er man usikker så er man altid velkommen til at skrive til os på Facebook eller e-mail og så kan vi mødes ved døren. Man er også altid velkommen til at tage sin mor, far, ven eller lignende med som støtte.

Buens Bogcafé

(Regn)Buens Bogcafé er en selvstændig boghandel og kaffebar i hjertet af 9000 Aalborg. Her forhandles der kun litteratur med LGBT+ repræsentation, hvilket gør butikken unik i Skandinavien. Derudover sælges der også diverse regnbuemerch, ting som falder under ‘queer kultur’ og selvfølgelig lækre drikkevarer som kan nydes i butikken.
Alle er velkomne i Buens Bogcafé.

De har arrangementer flere gange om ugen med mange og brede temaer, hvilket altid er opdateret på deres hjemmeside, på instagram og på Facebook. Der er bl.a. “Tirsdags T” hver anden tirsdag, som er et social sammenkomst for kønsdiverse personer, “Åben Onsdag” hver anden onsdag for ikke-monogame og “Løs på Tråden” for garn-entussiasterne. Man kan altid henvende sig på mail kontakt@buensbogcafe.dk, hvis man selv har et arrangement i maven som mangler et lokale og så ser vi om ønskerne kan opfyldes.

Åbningstider: 

Mandag-Fredag: 11.00 – 18.00

Lørdag: 11.00 – 16.00

Søndag: Lukket.

Buens Bogcafé

Queer Cafe Aalborg

Queer Café

Hvem er vi:
En flok queer neurodivergente hovedløse høns, som ønsker at skabe et trygt rum, skræddersyet til queer neurodivergente folk, f.eks. trans, autisme og ADHD. Vi har dog stadig fokus på, at alle er velkomne, så længe de overholder vores saferspace guidelines.

Hvad er det vi gør:
Det kan være skræmmende som queer eller neurodivergent at komme ud og møde nye mennesker, derfor skaber vi et frirum. Der er altid en socialvært, som står klar til at hjælpe dig i kontakt med andre, og et tema, som skal skabe et samlingspunkt. Hvor meget man er med er op til en selv. Før eventet kommer en ca. dagsorden, så man selv kan vælge, hvornår man kommer og går, og stadig være med til alt det man gerne vil.

Saferspace Guidelines:

Queer Café er først og fremmest et Saferspace. Dvs. at vi alle har et fælles ansvar for at gøre dette til et trygt sted at være. Eventene er catered til queer neurodiverse personer, men alle er velkomne, så længe de overholder følgende guidelines:

 • Respekter folks pronominer og navn.
  • Præsenter dig selv med navn og pronominer.
 • Respekter folks udseende.
 • Respekter og vis hensyn til folks handicap og særlige behov.
  • F.eks. at de ikke kigger dig i øjnene.
  • At de skal have gentaget tingene flere gange.
  • At de skal have skåret tingene ud i pap.

Husk nogle handicap ikke er synlige (disse kan vises gennem solsikkesnoren).

 • Respekter folks drikkevaner, hvad enten det er øl eller sodavand.
 • Få altid consent, og husk at “nej” er en hel sætning.
 • Vi har en nultolerance for diskrimination af alle arter, dette inkluderer:
  • Etnicitet, seksualitet, køn, udseende, religion, handicap (psykisk og fysisk).

ALLE HAR RET TIL AT FØLE SIG TRYGGE OG VELKOMNE!

Du er altid velkommen til at henvende dig til os personligt, på dm eller pr. mail queer.cafe.aalborg@gmail.com.

Facebook Klik Her