Logo

Glæde og Farverig Genbrug: Regnbuebænkene i Karolinelund

I Karolinelund, hvor mennesker mødes, har regnbuebænkene skabt et nyt samlingspunkt og bragt glæde til mange. Dette initiativ fra Aalborg Pride, som er en del af gruppen “Karolines venner”, forener nu daglige brugere af parken i et farverigt miljø.

Projektet blev muligt takket være Flügger og dedikerede frivillige. En særlig tak går til Maria fra Flügger, som kom hele vejen fra Kolding til Aalborg og mødet var ikke bare spændende, men lagde også grundlaget for et fortsat samarbejde, der lover godt for fremtiden. Og som en sjov detalje er farvekoderne helt specielle for Aalborgs regnbuebænke, for de er fundet i samarbejde med Flügger på Håndværkervej i Aalborg og Marie Askou fra bestyrelsen.

Kommunen har ydet stor støtte ved at donere tre ‘vintage’ kasserede bænke og tillade os at placere dem på en charmerende lille trekant i parken. Under processen har vi haft en løbende dialog med den parkansvarlige landskabsarkitekt Mia Nordow, og vi har også modtaget værdifuld støtte og vejledning fra Mangfoldighedsudvalget for at sikre projektets tilblivelse.

Det mest inspirerende ved projektet er måske dets bæredygtighed; bænkene var på vej til at blive smidt ud, men har nu fået nyt liv med strålende, genopfriskende farver sponsoreret af Flügger.

Vi står kun ved begyndelsen af vores rejse, med mange flere ideer på ønskelisten for fremtidige fælles projekter. Gennem genbrug og kreativitet er regnbuebænkene blevet et symbol på mangfoldighed, inklusion, og samarbejde, der bringer farve og glæde til Karolinelund.

/Aalborg Pride Bestyrelse