Logo
House of the secret

Opdag Drag Kunstneren i Dig

Har du nogensinde overvejet at udforske drag kunstens forskellige sider? Nu har du chancen, for “House of The Secret” vender tilbage med deres tredje sæson på Det Hem’lige Teater! 

Sæsonen går i gang den 12. april, hvor deltagerne mødes (næsten) hver fredag kl. 17. Og sæsonens højdepunkt bliver de spændende shows, der afholdes d. 11. og 12. juli.

I den første samling af de nye talenter, vil arrangørteamet introducere, hvad “House of The Secret” handler om og præsentere de forskellige workshops, der vil blive tilbudt gennem sæsonen. “House of The Secret” er et inkluderende drag community, hvor alle er velkomne, og hvor der ikke er fastsatte definitioner på, hvad drag kan være. Det betyder, at det er din unikke version af drag, der tæller, uanset om du drømmer om at blive Drag Queen, Drag King, eller noget helt tredje.

Dette community tilbyder et rum, hvor du kan udfolde dig, lære din drag persona at kende og opdage nye sider af dig selv. Og husk, du bliver aldrig for gammel til at lære!

Er du interesseret? Så mød op den 12. april på Det Hem’lige Teater kl. 17:00 og bliv en del af dette inspirerende fællesskab. 

Se mere her på The Secrets Facebook side

/Aalborg Pride Bestyrelse

Det hemlige teater

Del her: