Logo
Stem på Nordjyllands Stjerner ved Danish Rainbow Awards 2023!

Stem på Nordjyllands Stjerner ved Danish Rainbow Awards 2023!

Den 27. september løber Danish Rainbow Awards 2023 af stablen i den ikoniske Cirkusbygningen i København, og i år er Nordjylland fremtrædende repræsenteret blandt de nominerede.

I kategorien for Aktivistprisen træder Cecer Bjørk frem med sin rolle som forperson for Queer Nord, suppleret med et utrætteligt engagement i politisk og aktivistisk arbejde, hvor fokus er på at skabe opmærksomhed og sprede information gennem medierne.

I kategorien Årets Ally finder vi Tobias Bøgeskov Eriksen, der repræsenterer Aalborg Kommune i Mangfoldighedsudvalget. Tobias har været en nøglespiller i at få Aalborg Pride og Mangfoldighedshuset på dagsordenen, og hans indsats har været uvurderlig i at fremme mangfoldighedsinitiativer i regionen.

Endelig er der kategorien Årets Bar, hvor vi må sige farvel til den elskede QBAR. Efter annonceringen af deres transformation til en dansebar for et mere modent publikum, står vi i Aalborg Pride med en følelse af tab. Vi håber alligevel, at QBAR vil kunne gå ud med manér og måske endda med en sejr ved Danish Rainbow Awards.

Vi opfordrer alle til at deltage i afstemningen og bringe anerkendelse til Nordjylland for det bemærkelsesværdige arbejde, der bliver udført her. Lad os samles og fejre mangfoldigheden ved at stemme ved Danish Rainbow Awards 2023!

Stem her – afstemningen er slut

/Aalborg Pride Bestyrelse

Cecer Bjørk

Tobias bøgeskov Eriksen medlem af Socialdemokaiet

Tobias Bøgeskov

QBAR