Logo

Succesfuld Generalforsamling for Aalborg Pride

Torsdag den 26. oktober 2023 markerede en vigtig dag for Aalborg Pride med afholdelsen af årets generalforsamling.

Ledelsen får nye kræfter Mødet blev ledet af Claus Ørsted som dirigent og Lars Svane Andersen som referent. Bestyrelsen fremlagde en positiv årsberetning, der reflekterede over en succesfuld Pride-dag den 8. juli, der forløb uden større vanskeligheder. Beretningen blev præsenteret af næstformand Marie Askou på vegne af Forperson Nadia Foldø Mohammedi, som var gyldigt fraværende.

Fokus på vækst og synlighed Det blev rapporteret, at mere end 3500 deltog i paraden, og mange flere benyttede sig af parkens åbne indgange. Økonomisk har foreningen tæret på reserverne, men ser nu fremad med visioner om at opnå større succes i 2024. Planerne inkluderer et forbedret afterparty, øget barindtjening, flere erhvervssponsorer og et forstærket scene program for at tiltrække flere besøgende til Karolinelund.

En digital og inkluderende fremtid Lars Svane Andersen har moderniseret hjemmesiden og kontaktmails, og der er en forventning om, at bestyrelsen vil vokse og leve op til målsætningerne i foreningens vedtægter. Suppleanterne Søren og Rebecca, der bidrager med koordinering af tryghedsvagter og grafisk arbejde, fortsætter deres engagement i foreningen.

Mangfoldighedshuset åbner snart Mangfoldighedsudvalget meddelte, at Mangfoldighedshuset åbner i starten af 2024, hvilket vil tilbyde nye muligheder for Aalborg Pride, herunder brug af stedet som mødelokale og til arrangementer.

Økonomisk ansvarlighed og fremtidige planer Kasserer Pia Bredow gennemgik det reviderede årsregnskab, som blev godkendt af forsamlingen. Til trods for et fald i salget på afterpartyet, er der en positiv holdning til fremtiden. Et nyt budget er endnu ikke blevet udarbejdet, og der blev ikke fremsat nye forslag til generalforsamlingen. Kontingentet forbliver uændret på 100 kr.

Enstemmig støtte til den nye bestyrelse Valget til bestyrelsen viste solid opbakning til Nadia og Pia, der ønskede genvalg, og nye medlemmer Timm Alexander Poulsen, Claus Ørsted og Lars Svane Andersen blev valgt ind enstemmigt. Søren og Rebecca blev ligeledes genvalgt som suppleanter. Beslutningen om ikke at have en ekstern revisor blev opretholdt.

Med disse styrkede rækker og klare mål for fremtiden ser Aalborg Pride mod et endnu mere inkluderende og begivenhedsrigt år.

For at se den nye bestyrelse Klik Her

/Bestyrelsen

Del her: